SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

27 April 2011

Alhamdulillah.... rezeki penutup April....

salam seme...
rindunya kt kwn2.... dah dua hari tak bersiaran...
tenet mmg problem sgguh 2 - 3 hari nih..... sakit jiwa haku....
korang tak rindu aku ker???? muahhhaaaa.....

hari nih tenet dah ok sket.... xdelah mcm semalam...
ngalahkan sifut vavi.... huhuhu....

masa bukak fb tadik, nana bgtau psl kemenangan aku kt GA...
Alhamdulillah... ader gak rzki aku...
dan tima kasih sgt2 kat NaNa sbb bgtau akak yer....

yg pertama, aku menang GA oleh2 dari Bandung, sape nak????
12 pemenang tau... Nana pon menang gak GA nih kan???? tahniah...
tahniah jgk buat cute mum dan shaizar....
haishhhh... nana dan cute mum nih menang ajer kan???? rzki sgguh...


nak tau pemenang lain, tgk SINI yer....!!




yg kedua plak, menang GA sempoi Mama Zakwan...
nih aku main teka2 jerk.. Alhamdulillah ader gak rzki....
tenkiu yer Nad....
tahniah jgk buat cute mum.... menang sajer kan????



11 comments:

r|nA @ ja|j|na said...

tahniah kak..rina sejak² ni rase takde mood nak join ga ke contest..

~izan~ said...

tahniah kak!~

mamalieyna said...

waaa tahniah kak, asyik naik je nama..hee~ ^_^..eina je malas dah..hu~

LYAfrina said...

tahniah k.zue.. kalo rajin join..pasti ttp ada rezeki utk kita kan.. cuma kna rajin usha.. dan jgn cpt fedup:-)

Nida said...

Tahniah Zue.... semoga terus dilimpahkan rezeki..:)

~Siti Hajar~ said...

Tahniah k.zue...rejeki2...hehe

Nana said...

tahniah kak..
rajin2 lg join
sure nama sangkut nye hhee

sarah-najwan said...

tahniah zue..
nati bole join lagi tu..heehe

Gieyana said...

Tahniah2 yer..rezeki tue kan..

eB ezrin said...

wahhh tahniah yer :)

Diamilikku said...

kita tak penah ada rezeki menang kak...huhuhuhu...sedihhhhhhhhhhh :(