SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

06 May 2011

geder-geder @ jom heboh....

geder2 lagik.... tp nih geder2 yg tak disangka2... he3...
masa nih baru jerk smp kt jom heboh nih...
lambat tuh sbb nak carik paking, ya ampun.... susah giler...
org bapokla ramai... jem toksah ckpla.... mencikkkk....
klu tak kerana anak2 duk merengek nak pegi, tak hingin aku nak bersesak2 gitu...

oklah... masa aku lalu dpn alamoda tuh, tetiba ternampak seseorg yg familiar sgt2.... pastuh nmpak plak si suami yg mendukung anak... ehhhhhh.... mcm pnah tgk jerk bdk kecik tuh.... suami dia ponnnn.... owhhhhh... mmg sahhhhhh.... konpemmmmm... aku mesti tak salah org..... aku pon tegurla... lya ker nih???? si lya nih plak mcm malu2 miau sket.... hehehe.... lya.... dgn kak zue takyah la malu2 miau k... kak zue nih mmg peramah tau... klu dah start ckp, susah nak stop.... somi akak pon ckp akak nih klu ckp mcm ketapi... hahaha.... tak caya cuba tanya geng2 masa geder2 hr tuh.... peramah dan mudah mesra kanssss????? kansss???? kak ieda, kak wan, izan, kak zia dan jaja sila jwb yer hokeyyyy.... hehehehe....

aku plak blh tak ingat nak kuarkan kamera cap hayam tuh amik gambo... haishhhh.... benornya aku bantut nak kuarkan sbb nengokkan lya pegang kamera gedabak tuh... haishhhhh.... malulah plak kan sbb aku dgn kamera cap hayam jerk... huhuhu.....

sooo... tima kasih lya sbb tag gamba2 nih kt fb.... suci dari watermak lya katanya... hihi..... jadiknya gambanya pon mmg sama jerlah dgn kt blog lya....


kecik jer lya nih.... beza nau dgn kak zue kan lya.... huhuhu.... lya dgn fain mmg sama2 kecik... fain mmg kecik sgguh yer lya... patutla lya ckp lya lebih tggi drp fain... tp org tua ckp klu isteri tggi drp somi, rumahtangga akan bhgia selalu dan kekal hgga akhir hayat.... aminnnn....

best jmpa lya wlupon kejap... tp tulah, blh plak lya sesat nak ke tmn bdr tuh yer... xpe lya.... xde rzki nak geder2 hr tuh kan??? dah rzki nak jumpa kt dpn alamoda tuh jerk... lenkali kita wat geder2 kt tmn gelora atau TC ehhh... tmpat tuh mmg konpem lya tau sgt2 kan?????

buat pale atau ketua geder2, kak zia dan kak ieda.... bila nak bukak meja miting utk geder2 kali kedua????? ramai yg tak sabo nak berBBQ nih... hehehehehe.....

13 comments:

Izan Ishak said...

sonokkan kan kak zue kalau jumpa blogger ni. ramah2 dlm blog bawak ke luar jadi malu2 miow plak ye~

~izan~ said...

betul2..sokong 800% akak mmg peramah dan happu go lucky orangnyer...best!

kira ni pun geder2 la kak hehe...jom heboh pun ok..untung akak dpt jumpa lya =D...

~izan~ said...

eh happy...typo hehe

JaJa'Z said...

ooo...lya yang ni yek..dia sakit dulu kan? jaja pernah la termasuk blog dia masa orang dok buat entry pasal dia sakit..sayang plak tak dapat jumpa dia time gath hari tu...

tahnya..mana la ketua tak buat meeting bbq lagi ni...

Cute MuM said...

bestnya buat gether2 lagi..
nak join tapi jauh..
huhu..

sarah-najwan said...

olo zue..tok soh panggil ketua lak..seme samo jah..

bilo eh kite meting dulu kedai kopi utk setting geder2 lagi..

tanya ieda la pulok..hehee

♥MiZz-siHa♥ said...

bestnye ade gether2...
xpenah jmp blogger lg..
lgpun siha ssh skit nak knl orng kat luar..

mamalieyna said...

waaa best la kak, pastu semangat lg tu haa...nak wat 2nd gader2...hee..jeles2x.. ^_^

Lynn Hamzah said...

syoknyer...nampak dlm gmbr lya mcm tinggi...

Nida said...

seronoknya dapat jumpa blogger.. setakat ni Nida belum berkesempatan lagi..

cheqna said...

kak eh...
dgn cheqna takmboh ke geder2 etek???

ieda said...

haaa ah lah sedih sikit x dpt jumpe lya aritu .. tapi nak buat mcm mana kan .. xder jodoh namanye tuu :)

haaa ok2 next gader2 kita BBQ lak ok .. nanti kite set meting .. buat sekali lagi GEGAR blogger ktn .. insyaalllah kali nie BBQ pulak :))

sabooo .. sabooo
ko memang kecohhh aar dikk muahhahahah ( ngosekkkkk .. tul lah cakap hubby ko tu dik .. :)) .. )

LYAfrina said...

adoii.. terlambat la plokkkkk ....

huhuhu..k,\.zue bukan malu2 miowwwwwwwwwwwwwwwwwwww... sbenornya setok karung.. x seka blh tjumpa plok... hehehhe.. k.zue pon xtau lagi..kalo dan lya ckp..pot pet pot pet la.... kira blh geng la kite..

hehehe.. fain mmg slim kan??? diet tuh..@ kena dera dgn lya??? lya y x nmpak kecik sgt sbb tinggi je..kalo lya pon sma dgn fain msti nmpak lg kecik kan??

tp mmg happy btl jupe k.zue aritu... siyes & x diakaui,,, bru jumpa pon, k.zue very2 ramah... lya je miow2 sket.. sbb suka sgt main dgn kucing.. hehehe..

lya vote TAMAN GELORA..

kahhhhh.. dop hbis2 lya ni dgn tmn gelora kan...