SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

14 May 2011

klu aamir khan, ulang seploh kali pon xpe....

sape peminat filem hindustan??? sila angkat keyboard anda... hehehe....
yuppppp...... aku pon salah sorg peminat filem hindustan neh....
aku langgan mustika kt astro tuh pon gara2 B4U....
kiranya seblom maharaja lawak lagik, aku mmg awal2 dah langgan mustika...
selain tuh, mmg aku layan hindi kat zee channel....
tido kol 1-2 pagi pon xpe klu layan hindustan....
incik somi jeling2 pon aku wat tak paham.... muaahhhhaaa.....

dan semestinya aku mmg peminat tegar aamir khan... ngeeee.....
sambil taip entry nih pon aku bkak youtube lagu2 dari filem aamir khan belakon..
smp incik somi pon sound sbb aku psg kuat... hahahaha....
ntahla... aku mmg minat sgguh kt aamir khan nih.... muker dia cute sgt...
antara AK dgn SRK tuh, mmg aku akan lebih memilih AK.... heheheh....


ptg td kt TV3 ader filem "Fanaa" nih kan???? aku pon ape lagikk... mmg ngadap tv jerlah.... sgguh aku ckp, tgk seploh kali pon aku tak jemu.... muker AK tuh tak puas nengok... cute... hahhahaha... lagi2 plak lagu2 dlm filem nih mmg best giler... paling best lagu "chand sifarish" tuh.......... mmg besttttt....

dulu aku selalu beli cd filem dan lagu2 hindi nih... tp skrg nih kureng sket sbb filem2 hindi skrg tak mcm dulu.... hampeh jerk... nak2 lagik bab pakaian... klu tak separuh bogel, mmg tak sah.... nak tgk dgn anak2 pon segan... huhu... cuma aderla 2-3 filem tak gitu kan????

oklah korg... nak layan konsert AF jap...
bkn minat sgt AF nih, cuma layankan jerlah...
daaaa.....

7 comments:

JaJa'Z said...

ye ke petang td kat tv3 citer faana? rasanya citer lain td kak zue...citer faana ni rasanya baru lagi tayang..awal thn hari tu..sebab jaja ada buat review citer tu lepas tu kat blog..akak pernah tgk citer ghajini lakonan aamir khan? kalau tak pernah lagi..tlggggg lah tgk..memang best giler...

Kalamhati said...

ahaha kak wan suko ko'o kerah baco entry zue ni..
kak wan dulu minat amir khan ni gak..ingat lg masa filem MAAN dulu..meme ngadap la..siap gi cari lagi lagu2 dia..hehe

sarah-najwan said...

akak pom suka AK..
nak2 citer 3 idiots..hahahaa

citer fanaa tu dah tgk..rasanya da 3X kot..hehee

~izan~ said...

uishh izan dh lama giler tak tgk hindustan..rasanya last zaman kuch2 hota hai kot huhu... tp mmg mengasyikkan kan tgk citer hindi ni...heroin cntik,hero ensem,lagu best hehe

MAK NGAH ANI said...

mak ngah pun kalau dengan gambag hindi mmg layan gila tapi tengok ketegori jugak la bukan la tibai semua. la ni dok tengah layan pardesi..pardesi...dari raja hindustani

ieda said...

hahhahahahah kabir kushi kabir igam lah nie ekekke .. dulu akak punnn tegarrr ngan hindi .. tapi sejak ada blog semua tolak tepi ..

berita punn jarang tgk .. nak tgk .. tgk online jewwww lalalallalal

Diamilikku said...

nak boikot bukak blog ahh...hilang habih entry autopublish su...menciiikkk..jadi keje nak buat balik..ayat pun lari dah..

ehhh lari topik pulak komen saya...su minat Ajay Devgan ngan Sunny Deol...yang ganas2 je kak