SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

02 June 2011

masih tak blh komen....

aku bermasalah nak komen klu yg tak guna pop up window...
bila aku nak komen, mmg tak blh...
geram sgguh rasanya....

mula2 nak komen, kuar mcm nih....

aku dah pilih google account...
pastuh tekan post comment...


pastuh kuar gini plak....
okey.... aku sign in lagik....


pastuh kuar gini plak... blh jadik cik anon plak???
ape masalah nih?? nape jadik gini yer????
xpelah.... aku tekan lagik skali post comment....

pastuh kuar gini skali lagik..... hadoiii... bape kali nak sign in??? mencik aku...
last2 xleh komen.... huhuhu....


tp aku xde masalah nak komen klu jenis pop up window....
sbb tuh, klu blh, aku syorkan seme geng blogger wat pop up window...
lebih mudah, senang dan mesra alam....
setuju tak kawan2???

aku tau ramai yg ader masalah gini kan???? mcm mana nak buat yer?????
jgnla bermasalah lagik wahai blogspot.....
jgn plak pasnih xleh nak sign in sudahhhhh..... meroyan aku.... huhuhu....

14 comments:

cheqna said...

kak eh
cheqna molek2 ada dok leh sign in baru ni..
selama ni guna yahoo..pahtu tukar ke gmail..baru leh sign in..kadang sakit hati gok kalu blogspot wat hal..tobak pom

LYAfrina said...

LYA OK JER.. XDE PROBLEM GINI PON..
KNP YER??

MamaYatie said...

hmmm..saya pulak ramai komplen tak leh komen lepas saya buat "reply to comment" adeh!

padlie said...

terbaca pasal dua tiga kes camni..
pelik gak sebenarnya..
tukar browser pun x jd ke?

CsP nak bagi Hadiah!!!

~Siti Hajar~ said...

Btl k.zue, sy pon jd gini...huhu..xbest la p melawat rumah org tp xleh tinggal jejak..huhu

Blog sy dah jd xleh sign out, kiranya sentiasa sign in, sapa2 pun blh update blog sy tuh..huhu

sarah-najwan said...

ni mace kes akak la nih..tensi kalu ada kwn kita yg xguna pop up window utk komen..jadilah kita cik anon yg bernama..huhu

bilalah prob ni nk setel eh?

sha a.s said...

u should try this : mase akak dimintak utk sign in,da masuk id n password kn,then JANGAN klik kotak kecik yg "stay signed in"..mesti lps tu boleh..

ce teraiii..kalau blh,banje Sha aiskrim..hehehe

Dee said...

guna pop up windowlah lagi mesrakan..kita nak tgk entry lama2 pun senang..xyah nak back2 lagi..

Kalamhati said...

yup pop up window lg mesra alam kot..

haa cuba yg sha suggest tu..tp keno la blanjo dio aiskrim..haahha

Fieza79 said...

owhh sama..sama..fieza pun jadi mcm tu jgk zue..blog yg tk pakai pop up window..mmg problem nk komen...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tol tu kak, better guna pop up ada banyak blog yang kita nak komen tapi tak leh

~aSHa~ said...

mcm2 kerenah lak si blogspot ni kan..ehehehheee

azura samsuddin said...

zura pun m'hadapi masalah yg sama, die suh sing in pastu komen smula pastu sign in lg, so kwn2 yg x guna pop up window, ade gakle zura x komen

Papa Mifz said...

saya nye blog comment nye guna pop up window..;)