SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

21 November 2011

susah klu jenis org xleh tgk org senang nih..... huhhhh...!!

huhhhh..... entry yg sedikit emo....
geram ahkak tau biler bkk blog....



ek elehhhhh...... ko sakit ati pesal?????
suke ati akulah klu syok sdiri ker hape.... ader aku kisah....
ader haku fedulikkk???? ader aku susahkan ko ker????
aku tak paksa ko sggah kt blog aku... tak suke klik jer pangkah tuh....
yg ko sengal baca gak entry aku pesal?????
yg pelik tuh, aku x pnah pon sggah blog ko....
kiranya blog aku nih pemes jgkla kan sbb ko duk singgah sini.... lalalalala....
pelik aku dgn org yg jenis xleh tgk org senang nih... huhhhh.....

mtk mahapla sbb mak buyung emo sket hr nih...
tp tulah kan??? pelik dgn org gini.... tak suker takyahla baca...
aku wat blog nih pon sekadar suke2 dan nak kongsi citer family dan anak2 dgn korang kan????
nak promote mendenyer, aku bkn jual brg...
klu suker baca silakan... tak suke sila klik pangkah tuh....
haishhhh.... geram sgguh... tak psl2 darah aku naik...
dahla ader checkup kol 2 nanti.... huhuhu....

apepon.... tima kasih byk2 buat korang yg wish beday aku thru fb dan jgk blog nih.... smoga ape yg korang doakan tuh, dimakbulkan.... aminnnn....
aku sayang korang semua ketat2..... mmuaaahhhhhh.....


10 comments:

Salina@IbuAqil said...

Ayark!! Dia TERSALAH msk blog kot sis.. Dia ingat ni blog Kedai Online kot.. Dia x baca bebetul tuh.. Ngeh3!! Abaikan je.. :D

Nad @ MamaZakwan said...

buat semak kepala je pk kak..
abaikan je, huhu!
saje2 suke sakitkan ati gamaknye..
takde keje lain!

eB ezrin said...

aikhs? n3 yg maner tuh dear? leh tgk?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ignore je org cam tu..
die nak up traffic die je org camtu..

pedulikan aje lah!

Nana said...

ala wat derk je kak
klw xsuke sape suh baca ye x
blog kita kita nye suka la

sue zainun said...

ishhh xpatut betol la itu orang..nak kena debik tuh..
meh sini sue tlg wahahaha..

abaikan je..yg penting ramai yg lain suka baca..xperlu nak promote2..huhu

fieda said...

kite dapat gak mesej dari org tu..menyibuk jer..sentap gak rasa masa mula2 baca tu..pastu wat derk jer...

Dee said...

zue..buat dek sudah..

JaJa'Z said...

akak..kalau akak nak tau..orang tu bukan mengata akak pun..dia just copy paste jek ayat tu kat mana2 blog yg dia singgah..kat blog jaja pun ada..ayat sebijik mcm tu...

wan nurul hezrina said...

kalau betul kata jaja2 nampaknya org tuh saja nak uokan traffic blog dier.die yang syok sendiri sbb tuh kena buat cm2 kasi org bengang nbukak blog die