SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

15 December 2011

KFC - Kupon Free Cancel

salam...

haishhhh... gempak tol psl voucher free kehepsi tuh kan????


seme org bengang dgn kehepsi gara2 voucher nih kan???? yerlah klu ikutkan voucher nih sah smp 15 January 2012.... tup tup, dah tak blh print dah.... mmg ciskek tol la kan???? aku pon baru jer ura2 dan kura2 nak gi kehepsi esok.... huhhhh... hampeh jerk.....

biler bukak fb kehepsi, mmg terukla kehepsi kene tibai... bak kata Nana, mmg kene tibai  kaw2 la... hehehe.... tulah kan???? klu nak wat promo pon, agak2la.... mulalah pening pale biler tgk ramai org serbu.... huhuhu.....



dan ini yg buat aku gelak masa baca komen kt fb kehepsi tuh...
tgk yg aku tandakan merah tuh.....

KFC - Kupon Free Cancel.....

hahaha... tak tahan aku gelak... mmg kretip tol la korang nih... geram punya psl la nih.... yerlah sape tak geram biler kene tipu kan???? aku pon mmg bengang.... huhuhu....

xpelah.... aku pon dah cancel nak gi kehepsi esok.... ingat nak pekena prosperity kt McD.... fuhhh..... tak menahan tol biler tgk entry korang duk ngap prosperity tuh... kecur ahkak yg membuyung nih tau..... hehehehe.....

6 comments:

misya said...

macam-macam yer

~izan~ said...

tak tahu pun psl ni sbb takde fb huhu..eh ke tak online sgt hehe..

akak ni mcm2 nk mkn yer.mkn kak selagi ada selera hehe... slmt mkn2..

Nida said...

Nida barulah bagitahu adik-adik tentang ni.. tuptup dah cancel, kesian adik-adik duk mengharap....

Nad @ MamaZakwan said...

la...ye ke?
baru tau
smlm takleh online!
aisey.kene la tukar plan B
jom pekene prosperity burger kak! :)

mama iris said...

lama x jenguk kak zue.....mmg free2 kene maki je kfc smlm kan...huhuhu////

omg, kak zue pregnant rupanya...tahniah yaaaa!!!

~Siti Hajar~ said...

tu mesti KFC nak saing dgn mcD, mcD kan sllu bt offer2 gini...hehe...pepandai je sy...huhu