SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

09 January 2012

Dr Ezani juara MasterChef Malaysia.....

salam....

mesti korang ader tgk semlm MasterChef Malaysia akhir kan??????
yeahhhh.... spt yg dijangka, peserta peberet aku, EZANI telah menjadi juara......
suker sgt... tmpang hepi wlupon xde kene mengena pon.....hehehe...

tp aku mmg suker sgt2 dekat Ezani nih sbb klu dia senyum...
mak aihh... comel dan manis jerk....
lagik satu Ezani nih jenis low profile dan tak over sgt.....
mmg sukerla tgk dia.....
lagik satu suker tgk gaya Ezani bertudung.....
mcm2 gaya, mcm2 stail.....
tp ahkak suker tgk jerlah.... nak pakai mcm tuh tak reti lorrrr.....
takut terbelit kt leher plak..... huahuahua.....



apepon... thniah buat DR Ezani.......
mmg kenelah dia jadik dokter gigi kan???? comel gigi dia.... hehhee....

pasnih konpem ramai yg chop nak wat menantu nih....
untungla sape dpt Ezani nih kan?????
dahla comei, pandai msk plak tuh...... hehehe.....

tahniah jgk buat Wahidan..... aku mmg tabik spring jgk kt wahidan nih...
wlupon tak menang tp pandai masak dan ttp jadik naib juara MasterChef Malaysia.....
tetap jadik yg terbaik kan????
tapi nak buat cmner, semlm bkn rzki dia jerk.....

notajari : klu akula kan.... tobat terkedu nak msk bila tgk mende2 kt dlm kotak misteri tuh..... kdg2 tuh ader mende yg tak dijangka.... huhuhu....

14 comments:

wan nurul hezrina said...

mmg dia patut dapat title masterchefkan kak?nurulpun suka sangat kat dia..tapi peserta2 kebanyakkan pandai sungguh masak

Irfa said...

mmg salute abis ngan diorang.tambah2 lagi buat danial dan zamir..dahla lelaki muda lak tu pandai masak

anyway..juara milik doktor yg chomel itu

Athirah Rosli said...

aah..ckup pakej die. cantik, pndai masak, bijak.untung sape dpat.hehe...

mummy_ayu said...

tu la..dah agak dah Ezani leh menang..
apa pun Abg Wahi pun..hebat tu..

Fieza79 said...

menang jgk kat dia kan..mmg comel lerr tgk ezani ni kan...pandang tak jemu...

Cik Rose Cute said...

Memang dah agak dah Dr Ezani menang....Sebab setiap kali tengok dia masak...dia tetap cool jer hihihi

fieda said...

dh agak ezani menang..

LYAfrina said...

huhu..
lya x tgk pon final MC ni.

eB ezrin said...

ramai yg dh agak kan? :)

cheqna said...

ezani memang terbaik r..kak zue..kalu kita pakai tudung pe ezani paka tobak bulat gete hahahaha

ieda said...

tahniah buat dia
beruntung , dah lah DR .. pandai masak
jadi masterchef malaysia layie
bangga sbb dia wanita ;)

Sidratul Muntaha said...

klu aku kan kak
bukan setakat kedu
kejang dah kat situ
ahahha

Nida said...

olorrrr.. tak dapat tengok dari sini..huhu

~izan~ said...

dia ni pakej lengkap kak.cantik,bijak,pndai masak..ishh mmg kena je semua.

kak,sori lama xdtg jengok akak =(