SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

03 August 2012

Ramadan satukan Norman, Abby dan Memey

Alhamdulillah....
sempena bulan Ramadan yg mulia nih, mereka berbaik2 akhirnya....
bagusla cmtu... takmo gaduh2 dah kan????
dan yg paling happy tentulah norman hakim kan???
yerlah, isteri dan bekas isteri dah berbaik... 
 kata norman, anak2 mereka pon bersorak 'yeayyy' sbb mama dan mummy mereka dah berkawan.....


berbuka puasa sama2...

kan bagus mcm nih..... takmo gaduh2 dah pasni yer.... lgpon tak lama lagi, memey pon dah nak jd ibu kan???? buang yg keruh, amikla yg jernih..... smoga mereka bhgia smp bila2... aminnn...

info : Sinar Harian

8 comments:

Nana said...

meriah kain telekung deme hehe
smpai bile nak bermusuhan kan
elok la di bulan mulia ni berbaik2

Gieyana said...

seronok bila tgk meka..abby nmpak makin cantik..:-)

mamyharraz said...

sekera-keras hati perempuan akhirnya cair jugak kan kak ..

Nad @ MamaZN said...

hati perempuan kan cam kerak nasi..mula2 jek keras, lama2 mesti lembut..eh, cam menjawab komen mamyharraz plak, hehehe

alhamdulillah...
suke tgk depa camni

Sidratul Muntaha said...

maybe sine Abbay dah berhijrah,that's why dia belajar untuk redha ank menerima..

ieda said...

memang seronok bila dgr berita nie kan zue ;)

Ena said...

Alhamdulillah..

Buang yg keruh ambil yg jernih.. MOga lepas ni eb dapat jodoh yg lebih baik..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alhamdulillah... =)