SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

03 March 2011

hadiah GA dah sampai...!!

ader gak rezeki GA aku bln lepas...
wlupon tak selebat nana, cute mum atau MZ....
tp oklah kan???? kiranya bertuahla jgk....
hahahaha.... wat ayat sedey kunun.....


dpt adiah nih kt GA  Eliza.... tekiu yer eli.. foundation mary kay dan eli kasik skali timewise mary kay jgk... berbaloi nih kan??? mary kay tuh... klu aku nak beli sdiri, aku rasa mmg tak terbeli la... hehehe.... tp aku blom try pakai lagik... masalahnya aku nih bab tacap muker nih mmg tak lulus... tak reti.... hancusss...  huhuhu.... ntah ape rupe haku bila pakai foundation nih... makin gebu gebas kah????? hahahaha.....



keychain comel nih dpt  dari Fieda... tenkiu fieda... cute jerk... anak haku si kakak tuh dah pon cop jadik hak milik dia... hehehe....

p/s : ingat pasnih nak gigih jgkla join CGL... jeles wei tgk nana, cute mum dan MZ tuh byk sgt dpt adiah.... huahuahua....

5 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah kak, nak dapat banyak hadiah kena gigih join kan, tapi biler dah menang tup2 hadiah tak dapat lagik haru jadinya...nantikan entry panas tu k...cayok2

Fieza79 said...

tahniah zue..fieza gak yg dh lama tk join GA dn lama tk menang apa2dh..hahaa

cikmOt said...

join kak...janga tak join...
sure ada luck punya nanti...hehehe

Nana said...

hehehe
tengah2 tgk adiah keychain sama
sekali ada plak nama saya di mention kt sini hahahah
jom la kak
penjoin tegar CGL hehe

Mama Zharfan said...

congrats yer :)
me dh click HB!