SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

14 April 2011

buat seme peserta GA besday Airel....

buat korang yg join GA besday Airel tuh, aku mtk maaf sgt2....
cabutan bertuah tuh, aku blom smpat wat lagik...
ingat hari mggu nih baru nak setel seme...
nak kene tggu mood besday boy tuh dulu kan????
beselah si Airel nih, kdg2 masa wat peel tuh, susah gak nak wat cabutan tuh....
hrp korang sabo erk....
Insyaallah, keputusan tuh aku umumkan selewat2nya pon mggu dpn....
jadik korang jampi2lah dulu supaya Airel cabut nama korang erk....
hahahahaha......

tenkiu buat seme aunty2 dan uncle yg join GA besday Airel....
dan mekacih jgk pd yg wish beday Airel.... peace...!!
Airel cayangggggg seme.... muaahhhhhh.....

sape yg dah join tuh, sila check nama korang kt SINI 
klu xde, bgtau aku sblom hr ahad nih k.... tenkiu uolls...

5 comments:

Nana said...

ok noted
menunggu dgn penuh kesabaran

LYAfrina said...

MAKK INSONGGGGGGG..
KEMARISINGGGGGGGGGGGG.....
MATAKAJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...

ZASSSSSSSS...
AIREL.. BUAT TGN AJAIB.. PILIH AUNTY.. HEHEHEHEHE..

JUST KIDDING:-)

OK.. X SABAR NK TGU RESULT TU

aNJe a.k.a MaMa_Balqis said...

wah encem boy ni bukan main lagik dia psing2

eB ezrin said...

okeh... slamat bercuti yer :)

mamalieyna said...

eina join ke ha?..tak kot...huu~ lama tak join apa2 GA or contest...guano ni kak...huhu..