SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

12 July 2011

mampu tgk jer promo AA....

sana sini seme org sebok pasal promo AA nih kan????
aku plak mampu kelih jerk....
yuppp.... hanya mampu tgk jer.... huhu...
tadi sajer gatal2 tgn duk tekan2 promo tuh....
wellaweiiii... berbaloi2 tuh rege tiketnya....
2 dewasa dan 3 kanak2 hanya RM190.00 pegi dan balik....
hrmmmmm..... kelip2 mata jerlah tgk.... huwaaaa....




adik aku pon dah buking tiket bln march gi KK nanti....
pegi hanimun skali la tuh.... 
hadoiiiii.... kaklong sgt jeles hokeyy.... huwaaaa.....
jgn lupe beli sebenier kt kaklong erk... FM tuh beli byk2....
hahahaha... sempat lagik tuh.....

xpelah, lgpon kitaorg dah plan nak renovate sket dapo umah akhir thn nanti...
jadiknya bajet mmg byk ke situ nanti.... holiday bagai biarla dulu...
tiket tuh mmgla blh beli.... tp nak ke sana mesti nak soping dan berbelanja bagai kan??

lgpon, mesti AA wat promo lagik... bkn skali nih jer kan????
ayat nak sedapkan hati dan pujuk diri sdiri nih... huhuhu....
ader rzki smp jgk ke KK tuh nanti... Insyaallah....

14 comments:

cikmOt said...

saya pun mampu nengok jek kak...keadaan tak mengizinkan nak fly tahun depan...

sha a.s said...

murah kn..sha n cik suami pn plan nk beli tix AA ni...for holiday next year..insyaAllah

sarah-najwan said...

ala zue..bole la tu rega tu..murah amat..akak nk book jugak ni..hehehe

cheqna said...

honeymoon honeymoon lalalalalalalalalala

Fieza79 said...

ishh tk bleh tgk je ni..hehee

Cute MuM said...

takper kak..
insyaallah ada rezeki tue nanti..
kami yang nak tiket nie pon tak dapat yang murah..
nak budjetlah konon..
sebab dania jer dah RM100 pergi balik..

Diamilikku said...

samalah kita kak..su pun mampu tgk jer....hwaaaaaaaa

zaidah said...

sabor ajelah zue....klu AA buat promote lagi zue mesti terjah tau...

mamalieyna said...

huuu~ tam smpt nak book2 gini..en suami tu tu, taktau cuti time bila bolehnya..kerja gitu kan..

syok aa haneymoon lg adik akak tu... ^_^

Nana said...

hehe xpe kak
tunggu free seat lagi murah
heee
airasia selalu je wat promo

ieda said...

huhuuhu nak gi jugak .. tapi tulah .. semua kena plan betul2 .. jalan2 skrg nie semua kena duit huhuhu

~Siti Hajar~ said...

tgu next promo jelah, kali ni xsempat booking dah...huhu

Kalamhati said...

Patut la cikgu2 skolah duk gege tadi ajok gi KK..pakat2 duk plan nak booking tiket blako td utk march thn depan..

HANIDAH said...

xpe..jgn risau pasni ade lg promo tu..