SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

16 February 2012

Assalam dan pagi semua.... rindunya kt korang.....

Assalam.....

dah bersawang dah bloh nih....
dah sebulan tak hapdet....
masih ader org ingat ker??????
nak wat cmner, mood ke laut sokmo...... huhuhu....

 hr nih genap 30 minggu peknen.....
dah tak lama pon, dua bln jer lagik due....
pejam celik kejap jer dua bln tuh kan?????
persiapan utk beby dah 80% siap.... cuma kene beli sket2 jer lagik....
brg2 pon dah siap packing dan slmt duk dlm bonet kete pon......
mana tau kan tiba2 emergency..... huhuhu....

citer byk sgt benornya, tp nak menaip tuh mood kureng lagik....
nntilah, akan citer pelan2 pasnih erk.....
apepon hrp korang seme sihat dan hepi sokmo yer.....
nnti aku akan pi jalan pelan2 umah korang k.....

tataaaaa.....

11 comments:

misya said...

jaga diri elok2

misya said...

jaga diri elok2

cheqna said...

kejap je wase ork
take care r kak zue weh

Cik Rose Cute said...

biasa la...kalau dah mengandung moodynya lain macam sikit hehehe

LYAfrina said...

welkem back k.zue.// harap k.zue pon sht2 sokmo yer.. xdop pic tbaru k?? nk tgk gak pic ibu mgandung ni :-)

Qhaifa Nur said...

jap dah masuk 30 minggu...
jaga diri..

Puteri Qis Balqis said...

same la kite..blog dah bersawang kak..syok nye peknant...bile la rezeki saya plak

Salina@IbuAqil said...

Rindu sis!!
Hik3!!
TC yer sis.. ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

winduuuu..

igtkan dh belayo dh.. heheheh

MamaYatie said...

take care kak zue...takper, nnt pas bersalin dah sihat mesti mood datang semula

Fieza79 said...

ishh rasa kejap je kan...dah pun zue packing semua brg nk bwk ke hospital..

apa2 pun jaga diri baik2 tau..!